Hvordan til at ansætte den perfekte Baby Sitter! Eller barn pleje gåde!

Child Care er ofte på forkant med mange forældre sind. Fordi der er lejligheder når alle skal forlade hjemmet, og det er vigtigt at have et støttenetværk, der kan blive opfordret til at hjælpe, hvis behovet opstår. Ofte, er de mennesker, der kaldes for barnets pasning familiemedlemmer, som virker fint i almindelighed. Men familie er ikke altid tilgængelige for at hjælpe; og så er det vigtigt at have et netværk, der findes uden for der. Dette er hvor hyret børnepasning fagfolk, eller baby sitter kan træde til og hjælpe. (Hvis du har et meget lille barn så tjek for flere ressourcer til at hjælpe dig)

Der er visse ting, der bør overvejes, når du vælger en baby sitter. Først og fremmest, baby sitter bør være troværdig–hvilket betyder, at han eller hun bør have en god post med tidligere arbejdsgivere. For det andet er der visse karaktertræk og egenskaber bør være til stede i baby sitter. For eksempel, bør de i det mindste en generel viden om, hvordan til at køre en husstand. Og at være fornuftigt om det, sund fornuft er et godt aktiv her! Spørg dig selv spørgsmålet: “Ønsker jeg denne person har ansvaret for mit barn?”. Hvis svaret er noget andre derefter et klart ja. Videre. Du kan altid få en anden babysitter.

Og selvfølgelig han eller hun bør være tålmodig når det kommer til beskæftiger sig med børn, fordi der i virkeligheden er størstedelen af hans eller hendes arbejde.

De fleste forældre foretrækker at være hands-on med deres børn. Raising børn er en vanskelig opgave, men stadig forældre ønsker at gøre det selv, fordi de føler, at det er den eneste måde at sikre, at de korrekt kan træne deres børn vokse op i den måde, at ideelt de ønsker dem til at være. Og også, børn er sjovt! Hvorfor bør babysitter få alle glæde, sjov og overflod at leder efter børn kan bringe?

Men nogle forældre har intet andet valg, fordi begge af dem er nødt til at arbejde for at klare familien så enten de forlader deres børn med øvrige familiemedlemmer, venlige naboer eller andet leje babysittere at hjælpe. Dette er ikke nødvendigvis en ideel løsning. Men nogle gange er det den eneste mulighed.

En baby sitter er ofte en fremmed (i hvert fald i første omgang), så forsigtig, man bør overveje, af familien om denne beslutning fra tid de siger ja til idé, at den faktiske udvælgelse af baby sitter.

Det er også tilrådeligt at spørge omkring mennesker, der har tidligere erfaringer med baby sitter og børnepasning, så du kan have en idé om, hvordan du indstiller dine kriterier og hvordan du faktisk finde og til sidst ansætte nogen, der vil passe dig. Mødre grupper og baby klinikker kan også være en god kilde til rådgivning på dette område.

Efter den indledende forskning er du nu klar til at lave interviews for mulige udsigter. Under interviewet, du bør ikke kun koncentrere sig om at genoptage eller svarene, men endnu vigtigere, bør du holde øje med kropssprog, fordi dette vil fortælle dig en masse om personen. Hvor godt de føler med dig, men også med dit barn. Stille rutinemæssige spørgsmål men også komme med spørgsmål, der vil gøre dig få at vide mere om moral eller personlighed af en ansøger. Du ønsker ikke at komme hjem til en improviseret fest de besluttede at organisere på du house! 😉

Endelig, efter at vælge en baby sitter, Sørg for at du gøre nogle advance præparater som giver babysitter en tur til steder i huset hvor han eller hun vil arbejder, maskiner, han eller hun vil operere, liste over numre at ringe til i tilfælde af nødsituationer og tale til ham eller hende om eventuelle særlige anvisninger kan du give. Indstil også ned de familie politikker med ham eller hende på specifikke adfærd, acceptable straffe for uartig opførsel osv. Disse er de enkle ting, men gør det klart fra begyndelsen vil betyde, at du ikke har nogen fremtidige problemer.

Ansætte en baby sitter tillader forældre at have øget fokus på deres arbejdspladser. Men i løbet af de første dage af baby sitter uopsigelighed på dit hjem, en af forældrene skulle se hvordan baby sitter er under aktiv tjeneste selv for blot et par timer. Dette er en slags overgangstid og det er også en måde at stadig at være involveret med dine børn på trods af det faktum, at du allerede har en baby sitter. Der er mange gode babysittere rundt og forhåbentlig vil du finde den rigtige en for din familie og barn plejebehov. At finde god børnepasning vil ikke kun frigøre din tid og give dig mere fleksibilitet, vil det også tilføje en meget værdifuld teammedlem til din familie i form af en baby sitter. Så er det værd at fremturer og finde at særlige nogen til at tage sig af mennesker, du elsker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *