Off Broadway Shows

Off Broadway shows henvise til offbeat og eksperimenterende teater viser (musicals, sceneshows og spiller) i teatre, som ikke er i Broadway teater område. Klassificering af et teater som off-Broadway bestemmes af aftalevilkår og betingelser lå ned af aktører Equity guild. Normalt har den off-Broadway teater en kapacitet på 100 til 400 pladser. Produktionsomkostningerne ved disse shows er normalt lavere end Broadway-shows.

Men de er dyrere end off-off-Broadway viser. Disse viser annonceres også ikke meget aggressivt. Disse offbeat viser tilbyder en teaterskuespiller en god platform for at fremvise sit talent. Da handler i disse shows er udfordrende, trækker de aktører fra almindelige.

Mange off-Broadway shows har været meget vellykket og er kommet for at blive tilpasses og køre som Broadway viser. Musicals som Avenue Q, leje, hår og Little Shop of Horrors og spiller som tvivl, og jeg er min egen kone er nogle af eksemplerne på off-Broadway hits som Broadway viser senere. Off-Broadway viser, er ikke berettiget til Tony Awards. Tvivl, en off-Broadway spille genskabt som et Broadway show, modtog Pulitzerprisen for drama.

Ikke-rentable grupper og ikke-kommerciel produktion producerer de fleste af disse shows. Selv om disse shows ikke er afhængige af kommercielle succes, nødt de til at generere en hel del opmærksomhed og interesse, da de kræver en abonnent base for finansiel støtte til deres shows. Off-Broadway shows er også populære, som de fleste af tid de sikrer god underholdning til en meget lav pris. Nogle af de off-Broadway teatre er dramatikere horisont, New York Workshop og Manhattan’s Theater Club. Nogle af de nuværende off-Broadway viser kører med held er Snedronningen, Drum slog og næsten Maine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *