Styrke dit immunforsvar

Den vigtigste funktion af immunsystemet er at beskytte kroppen mod forskellige infektioner. Det er den vigtigste organ komponent, der hjælper med at bestemme ens sundhedstilstand. Effektiviteten af immunsystemet varierer fra person til person. I tilfælde af svage immunforsvar er mere modtagelige for infektioner og andre sundhedsmæssige problemer. Immunsystemet danner forskellige antistoffer, der bekæmper bakterier. De vigtigste bestanddele af immunsystemet er knoglemarv, antistoffer, celler, lymfeknuder, milt, kemikalier, halskirtel og tonsiller. Der er mange fødevarer, der interfererer med bearbejdning af immunsystemet og forskellige næringsstoffer og urter, der forbedrer immunsystemet. De to vigtigste urter, som er meget gavnlige for immunitet ekstraudstyr er:

Amla

Det er de rigeste naturlig kilde til vitamin C. Det anses som en alsidig og kraftfuld antioxidant, der beskytter kroppen mod alle typer af kræft, kæmper mod virus, der er ansvarlig for at forårsage AIDS og HIV. Amla hjælper også til at sænke blodtrykket. End en rig kilde til vitamin C er det en god indtag af forskellige mineraler og aminosyrer. Det er nyttigt at hæve niveauet total protein og kropsvægt. På grund af dens antibakterielle og astringerende egenskaber hjælper det for at bekæmpe forskellige infektioner, således, gør det stærk immunsystemet. I Ayurveda anses det som en bitter, køling, kølemiddel, vanddrivende, afførende og med anabolske virkning. Forskellige andre fordele ved amla er:

Hjælper i god jern absorption fra de kilder i kosten.

Det øger proteinsyntesen, der styrker kroppens muskler.

Hjælper i bedre fødeoptagelsen gør stærk fordøjelsessystemet og afbalancerer mavesyren.

Det styrker leveren og hjælper i let fjernelse af toksiner og morbid spørgsmål fra kroppen.

Det er også ansvarlig for at styrke hår, negle, knogler og tænder. Det forhindrer for tidlig grånende hår og skæl.

Det giver næring til hjernen og hjertet gør stærk nervesystemet og sænke kolesterol i blodet.

Det betragtes som bedste styrkende for øjnene.

Alle disse fordele gøre amla en stærk immunsystemet forstærker

Morfem rene urter Amla kosttilskud

Ashwagandha

I Ayurveda menes urt ashwagandha at have anti-inflammatorisk, anti-tumor, anti-stress, anti-oxidant, forynge, elskovsmiddel og immune forbedre egenskaber. Det betragtes som en adaptogen, der stimulerer immunforsvaret og forbedrer hukommelsen. Det hjælper også til at kæmpe mod stress på grund af dens anti-stress egenskaber. Det øger antallet af hvide blodlegemer og forbereder kroppen til at producere antigener mod forskellige infektioner og allergier. Det er også betragtes som en tonic til hjertet og lungerne, som dens regelmæssig indtagelse styrer blodtrykket og regulerer hjerteslag. Det har en stærk nærende og beskyttende virkning på nervesystemet. Forskellige andre fordele ved ashwagandha er:

Det reducerer betændelse i leddene, letter gigt og øger energi niveau af kroppen.

Det er også betragtes som en sex stimulans for både mænd og kvinder.

Det hjælper med at forebygge aborter hos gravide kvinder ved at afbalancere de hormoner, der stabiliserer graviditeten.

Dens regelmæssig brug hjælper med at opretholde sukker og kolesterol niveauerne.

Det er den eneste urt, der understøtter immunsystemet hos HIV-patienter.

Det har været brugt i omfattende liv, forbedre generelle sundhed, styrke mental funktion, øge fertiliteten og libido, forstærke fysisk energi, og forebyggelse af infektioner. Således fungerer som en immun opreklameret.

Morfem rene urter Ashwagandha kosttilskud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *